Ben jij opzoek naar purschuim of ben je benieuwd naar de werking van dit product? In beide gevallen ben je in dit artikel aan het juiste adres. Dit product wordt op vele manieren gebruikt. In dit artikel zullen we de verschillende manieren voor je omschrijven en gaan we dieper in op dit onderwerp. Verder worden in dit artikel de voordelen omschreven en gaan we je vertellen waar je dit product zou kunnen bestellen. Ben jij benieuwd naar de rest van dit artikel? Wacht dan niet langer en kom alle ins en outs rondom dit product te weten.

Wat is purschuim?

Wanneer je van plan bent dit soort materiaal aan te schaffen, is het belangrijk om kennis te hebben van de producteigenschappen. In deze alinea gaan we je vertellen wat purschuim is en waar dit met name voor wordt gebruikt. PUR is een afkorting die afkomstig is van het woord: polyurethaan en wordt vaak gebruikt als isolatiemateriaal. Het is zelfs zo, dat binnen Nederland de meeste huizen worden geïsoleerd met dit soort schuim. De reden dat men zo enthousiast wordt van pur, zit hem in het feit dat deze een zeer hoge isolatiewaarde heeft en vrij eenvoudig aan te brengen is. Dit hangt wel af van het soort pur dat gekozen wordt. Nu vraag je je misschien af waarvoor je dit schuim dan kunt inzetten. Purschuim wordt vooral gebruikt om jouw dak of vloer te isoleren. Op deze manier verdwijnt er geen warmte aan de boven- en onderkant van jouw woning en stook je niet voor niks. Om je een beeld te geven van welke soorten pur er zijn, gaan we deze hieronder kort voor je opsommen:

  • Pur in gel vorm
  • Pur-isolatieplaten
  • Gespoten pur uit een spuitbus

Purschuimgel en pur uit een spuitbus worden in eerste instantie als vloeistof aangebracht en worden meestal toegepast bij spouwmuurisolatie. De purschuimgel wordt onder hogedruk en met extreem warme temperaturen aangebracht. Je vraagt je nu waarschijnlijk af waarom pur in vloeibare vorm zo effectief is. Doordat de pur in vloeibare vorm wordt aangebracht glijdt deze gemakkelijk in alle hoeken en kieren. Op deze manier voorkom je een slechte vorm van isolatie, waarbij hoeken en kieren alsnog koude lucht doorlaten. Om te weten te komen hoe effectief jouw isolatiemateriaal is, is het goed om te kijken naar de isolatiewaarde van jouw materiaalkeuze. De isolatiewaarde van het gespoten product is afhankelijk van de dikte die wordt aangebracht. Purschuim heeft over het algemeen een uitstekende isolatiewaarde van 0,0023 Lambda-waarde.

Zoals je ziet heeft dit isolatiemateriaal een aantal voordelen die de isolatiewaarde van jouw woning flink zal doen stijgen. In de volgende alinea gaan we je vertellen waar je je slag kan slaan op het gebied van dit soort schuim. En waar je eventueel terecht kunt om je vragen te laten beantwoorden.

Waar koop ik purschuim?

Purschuim is te koop op de website www.isocoat-isolatie.nl. Via deze website kun je gemakkelijk een offerte aanvragen waardoor je direct een actueel prijsoverzicht in huis hebt. Ook wanneer je nog vragen hebt kun je terecht bij het team van isocoat-isolatie. Met meer dan 10 jaar ervaring, geven zij deskundig advies op het gebied van isolatiemateriaal. Ben jij geïnteresseerd in dit product en zou je graag jouw huis willen voorzien van dit soort isolatiemateriaal? Surf dan snel naar de website en kom erachter wat dit product voor jou kan betekenen. Veel plezier bij de aanschaf van jouw product!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *