Misschien heb je het tijdperk van enkel glas nog meegemaakt, vaak waren in de winter de ramen beslagen door de warmte en de toch kwam erdoor naar binnen. Warmte werd niet vastgehouden, en in de zomer was je woonkamer net zo warm als de buitentemperatuur. Niet heel erg comfortabel dus, gelukkig is er tegenwoordig HR++ glas om het comfort te verhogen, zowel in de zomer als winter is je woning aangenaam.

Betere isolatiewaarden

Met het gebruik van HR++ glas bereik je veel betere isolatiewaarden, dit is te danken aan het edelgas wat in de spouw van de twee glasplaten zit. Waar bij dubbel glas gewoon lucht in de spouw zit, is bij ++ glas gebruik gemaakt van argon een edelgas. Dit gas zorgt ervoor dat in de winter de warmte nog beter in de ruimte blijft, en de kou buiten zodat het comfort van je woning ook omhoog gaat. Ook voor je energierekening is dit een gunstig teken, je stookt minder en helpt ook mee voor een gezonder milieu.

hr++ glas

Kies voor de vakman

Wanneer je ook wilt genieten van meer comfort, lagere stookkosten en het milieu wil sparen kies dan ook voor HR++ glas. Bij de glasgigant.nl ben je aan het goede adres voor perfecte kwaliteit glas, maar ook voor spiegels en gehard glas kun je er terecht. Door het eenvoudige bestelproces kun je precies bestellen wat je nodig hebt, je voert de goede maat in en de glasgigant maakt de ruit perfect op maat voor je. Je kunt het glas laten bezorgen, maar afhalen behoort ook tot de mogelijkheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *