Design on Stock meubels: 100% Nederlands en uitmuntende kwaliteit

Als jij nog niet van Design on Stock meubels gehoord hebt, dan wordt het tijd om daar verandering in te brengen. Deze meubels worden in Nederland ontworpen door een team met gerenommeerde topontwerpers. Zij proberen elke woonkamer uniek te maken door stoelen, banken, tafels en accessoires aan te bieden waar geen andere designer aan kan tippen. Deze meubelen worden niet alleen in Nederland ontworpen, maar ook gemaakt en verkocht. Als in naar de Design on Stock meubels geïnteresseerd bent, dan heb je dus geluk.

Design on Stock meubels

Design on Stock meubels staat bekend om het maken van unieke en eigentijdse meubelen, zonder comfort en oer-Nederlandse gezelligheid niet uit het oog te verliezen. Bekende designers zoals Marike Andeweg en Roderick Vos zijn hier onder andere verantwoordelijk voor. Aan het einde van de dag wil je op je loungebank Aikon neerploffen met een kopje thee en een goede film. Heb je bezoek dan zet je de hapjes en de drankjes op je dienblad Waiter neer zodat je alles in één keer meeneemt naar de woonkamer. Op een regenachtige zondagmiddag pak je een boek en ontvlucht je de realiteit voor een paar uur in de fauteuil Nosto. 

Het voordeel van Nederlands

Een Nederlandse ontwerper zoals Design on Stock meubels kies je natuurlijk niet alleen uit omdat je de Nederlandse ontwerpwereld wilt steunen. Door voor een merk uit eigen land te kiezen zijn de wachttijden korter en is het contact makkelijker. Stel, je wilt gebruik maken van je garantieregeling, dan bel je met een Nederlands nummer en wordt alles snel geregeld. De transportkosten zijn minder, het contact is laagdrempeliger en je hebt je meubels snel in huis.

Jij bepaalt de kleur en het materiaal

Design on Stock meubels zijn al perfect en daar moet je weinig aan veranderen. Maar wat je wel kunt doen is kleine aanpassingen maken zodat ze perfect passen in jouw interieur. Je hebt verschillende keuze uit de kleur van het materiaal, bijvoorbeeld, en ook uit het soort materiaal. Kies je voor stof of leer? Verder zijn er allerlei accessoires die je toe kunt voegen, zoals kussens, wandelementen en krukken om het geheel compleet te maken. Op die manier kun je de Design on Stock meubels subtiel verwerken, maar je kunt er ook een blikvanger van maken en een stuk in je interieur waar ieders mond van openvalt.

Kwaliteit en vakmanschap

Design on Stock meubels zijn niet de goedkoopste meubels die je kunt kopen, maar tegelijkertijd zijn ze van uitmuntende kwaliteit en zal je geen ontwerper vinden die hetzelfde is. Daarmee haal je unieke meubelen in huis en maak je een interieur waar je elke dag graag naar terugkomt. De kwaliteit van de meubelen is oer-Hollands goed en de garantie die je krijgt is ook uitstekend. Dat betekent dat als er iets met je Design on Stock meubels gebeurt, je hier gebruik van kunt maken en deze kosteloos voor je wordt gerepareerd. Kies je voor deze Nederlandse ontwerper, dan kies je voor Nederlandse stijl, kwaliteit en vakmanschap.

Ook je Design on Stock meubels koop je via DeRuijtermeubel.nl.