Een houten vloer Amsterdam kopen

de-berg-houten-vloeren

Op zoek naar een bedrijf die zeer gemakkelijk een houten vloer Amsterdam kan leveren? De Berg Houten Vloeren is het bedrijf die dit eenvoudig kan. De Berg Houten Vloeren heeft namelijk al vele jaren ervaring in het leggen van vele soorten vloeren en hierdoor kan dit bedrijf op het moment werk leveren als geen ander. Vandaar dat mensen die in de buurt van Amsterdam wonen vaak de voorkeur geven aan De Berg Houten Vloeren. Zo staat dit bedrijf niet alleen bekend qua naam, maar echt voor het kwaliteit werk wat geleverd wordt en de mooie vloeren die gelegd wordt. Kort gezegd, een echte aanrader dus.

Veel verschillende vloeren verkrijgbaar

De Berg Houten Vloeren is natuurlijk niet een bedrijf die maar een beetje houten planken op de grond legt. Een houten vloer Amsterdam gaat veel verder dan dat. Zo kan De Berg Houten Vloeren veel verschillende houtsoorten en verschillende patronen en vloeren aanleggen. Hieronder kan je vatten:

  • Parketvloer
  • Lamelvloer
  • Visgraat vloer
  • Massief eiken vloer
  • Multiplanken vloer
  • Hongaarse punt vloer

Zo kan je zien dat je voor vele soorten ontwerpen en vloeren bij De Berg Houten Vloeren terecht kan. Als je deze vloeren toch in een hoger detail wilt bekijken, dan kan je dit eenvoudig op de website van De Berg Houten Vloeren doen. Hier staat namelijk alles uitgebreid uitgewerkt en heb je vele inspiratiefoto’s te bekijken.

houten-vloeren

Duurzaamheid

De Berg Houten Vloeren let ook veel op duurzaamheid. Zo wordt het hout die De Berg Houten Vloeren gebruikt altijd eerst gecontroleerd en draagt het een duurzaamheidskeurmerk met zich mee. Hierdoor weet je dat jouw vloer altijd goed is.