Ben je op zoek naar een nieuwe look en feel voor de woonkamer, de keuken of het hele huis? Wat is het meest aan vervanging toe? Een tafelkleed, nieuwe gordijnen, een andere deurmat? Of zoek je zachte, aaibare badhanddoeken en een wasmand in de badkamer. Frisse dekbedhoezen, kussens en kussenslopen in de slaapkamer. Nieuwe, kant-en-klare gordijnen in de woonkamer. Stop! Je hoeft niet meteen je hele huis opnieuw te stofferen om een andere sfeer te creëren. Een paar fleurige kleden en leuke placemats vrolijken de boel al gauw op. Met slechts enkele kleine veranderingen hier en daar heb je zo een heel andere uitstraling.

Voor huis en tuin

Welke smaak je ook hebt, er zijn tal van decoratieve items te vinden die bij jouw wensen passen. Wil je niet alleen binnen, maar ook buiten in de tuin aan de slag met herinrichten? Met een paar stijlvolle kussens tover je de oude maar nog niet versleten loungebank zo weer om als nieuw. Overigens kun je ook met andere verlichting veel doen aan een nieuwe look en feel. Zoek moderne lampen voor een strak interieur of zakelijk kantoor en warme lampen met franje voor een knus en gezellig nest.

Wat jouw smaak ook is, strak en modern, ingetogen maar stijlvol, of super uitbundig… Je vindt het 1, 2, 3 met het makkelijke keuzemenu van de toegankelijke webwinkel van de Superwoonwinkel. De winkel geeft ook super service: per mail of telefonisch wacht u altijd een vriendelijk oog of oor. De producten zijn van een prima prijskwaliteit. En vanaf 50 euro ontvang je de bestelling gratis. Snel, zorgvuldig en perfect verpakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *