industriële eetkamertafel


Industrieel interieur is al een tijdje een erg populaire stijl voor in huis. Toch vinden veel mensen het lastig deze stoere look op een goede manier in het interieur in te passen. Daarom hier een aantal tips voor het creëren van een industriële look in huis.

industriële eetkamertafel

 Grijs en zwart


Grijs en zwart zijn dé kleuren voor een industrieel interieur. Zwart en grijs zijn de meest gebruikte kleuren als het gaat om industrieel interieur. Zo worden de kleuren veel gebruikt op de muur, meubels en decorstukken. Door overmatig gebruik te maken van de kleuren grijs en zwart wordt het interieur erg kil. Dit moet je proberen te voorkomen. Het doel is een ruig, maar wel gezellig interieur. Geen kil interieur. Combineer de grijze en zwarte kleuren daarom met andere kleuren, zoals groen of geel. Probeer het vooral te combineren met warme kleuren en materialen met een warme kleur, zoals hout.

 Industriële verlichting


Een eenvoudige manier om je huis een industriële look te geven is door gebruik te maken van industriële verlichting. Denk bijvoorbeeld aan een aantal stoere hanglampen boven de eettafel of een industriële kroonluchter in de woonkamer. Er zijn erg veel verschillende industriële lampen op de markt. Aan keuze is er dus geen gebrek. Vooral robuuste hanglampen en vloerlampen zie je steeds meer terugkomen. Deze lampen geven je interieur meteen een ruig tintje en kunnen fungeren als echte eye-catchers.

 Industriële eetkamertafel

Een industriële eetkamertafel is een must voor een stoer interieur. Een robuuste tafel bestaande uit een combinatie van hout en staal. Een geweldige toevoeging voor een industrieel interieur. Een eetkamertafel is een erg belangrijk meubel in huis. Denk maar eens na hoe veel tijd je spendeert aan de eetkamertafel. Niet alleen met het eten, maar ook met spelletjes, werk en familie. Denk dus goed na over wat voor eetkamertafel je zoekt. Gelukkig zijn er genoeg industriële eetkamertafels te vinden. Zeker in combinatie met robuuste eetkamerstoelen, een echte aanwinst voor een industrieel interieur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *