Verhuizen is vaak een spannende onderneming en een heel gedoe. Al je spullen moeten in dozen en je bent al gauw bang dat je iets vergeet. Behalve dat het ook heel spannend is, vinden ook veel mensen het al snel duur worden. Ze hebben al vaak veel geld uitgegeven voor hun nieuwe huis en willen vaak ook nog geld overhouden voor hun nieuwe interieur. Geld uitgeven aan de verhuizing zelf voelt dan al gauw als een beetje zonde. Elke cent die dus bespaart kan worden met een verhuizing is dus mooi meegenomen! In dit artikel gaan we je tips geven om zo goedkoop mogelijk te verhuizen.

Vraag je omgeving te hulp

Stel je gaat verhuizen in Leiden dan is het inhuren van een verhuisbedrijf in Leiden natuurlijk erg makkelijk. Het verhuizen wordt grotendeels voor je uit handen genomen en het bespaart je veel geld. Maar het is natuurlijk niet goedkoopste oplossing. Als je echt geld wil besparen, is het goedkoper om je omgeving om hulp te vragen. Vraag in je omgeving aan vrienden en familie of zij op jouw verhuisdag tijd en zin hebben om jou een handje te helpen. Als je meerdere mensen kent met een auto lukt het misschien om al jouw spullen met meerdere keren rijden te verhuizen. Je kan ook nog een busje huren en zelf gaan rijden. Kortom door jouw vrienden en familie te vragen om te helpen bespaar jij veel geld met je verhuizing.

Besparen op verpakkingsmateriaal

Een tweede belangrijke tip om geld te besparen is het bezuinigen op verpakkingsmateriaal. Stel je gaat verhuizen in Den Haag, dan kan je in veel supermarkten in deze stad dozen vinden om je boodschappen in te verpakken. Deze kartonnen dozen kan je vaak gratis meenemen en zijn dus een grote besparing voor jouw verpakkingsmateriaal. Je kan in plaats van bubbeltjes plastic gebruik maken van oude kranten. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *