Hoe kunnen kroonluchters de toon zetten in de eetkamer?

Dit is een goed moment om eens naar de verlichting van de eetkamer te kijken. Vind je het leuk wat je ziet of heb je het gevoel dat er ruimte is voor verbetering? Lampenhuis is van mening dat het toevoegen van een nieuwe kroonluchter is de perfecte manier om de toon te zetten in elke kamer, vooral een eetkamer. Een stijlvol nieuw licht kan het verschil maken tussen een eetkamer die gewoon mooi is en een die gewoon wauw is.

Traditionele kristallen kroonluchters

Het is niet voor niets een klassieker: de traditionele kristallen kroonluchter zal altijd een mooie manier zijn om jouw eetkamer te verlichten, vooral als je een formele eetkamer verlicht of een die misschien alleen tijdens de vakantie in gebruik wordt genomen. Kristallen kroonluchters creëren veel glans en glans, en ze zijn in de webshop van Lampenhuis in grote verscheidenheid aan maten en prijzen.

Chique overgangskroonluchters

Als je niet geeft om traditionele verlichting, is dat oké! Waarom probeer je geen overgangskroonluchter? ‘Overgang’ is eigenlijk het midden tussen traditioneel en eigentijds, het beste van twee werelden dat zeer veelzijdig is en past bij elke stijl van eettafel. Overgangsstijlen kunnen al dan niet kristallen bevatten en kunnen accenten van andere designtrends bevatten, zoals boerderij of industrieel.

Coole eigentijdse kroonluchters

Misschien ben je geen fan van traditionele of overgangsstijlen. Misschien wil je iets meer edgy, moderne kroonluchters zijn misschien wel de perfecte match. Deze armaturen heroverwegen vaak het typische uiterlijk van een kroonluchter met zeer geometrische looks, waardoor gedurfde nieuwe silhouetten ontstaan. Sommige hedendaagse armaturen hebben zeer uitgeklede, minimale stijlen. Veel moderne kroonluchters gebruiken voornamelijk LED-lichtbronnen, ook bij Lampenhuis waardoor inventieve vormen en maten mogelijk zijn.

Twee kroonluchters

Eetkamers met rechthoekige tafels zijn ideale kandidaten om TWEE kroonluchters te gebruiken in plaats van één. Als je dit wilt doen, moet je ervoor zorgen dat je geen armaturen krijgt die te groot zijn. Meet de breedte van de tafel in inches, zoek naar kroonluchters die ongeveer 1/3 van de breedte zijn en centreer vervolgens elke kroonluchter over de helft van de tafel.

Bij Lampenhuis bieden we verschillende soorten kroonluchters aan. Deze verschillen onderling in de kleur van de kroonluchter en de stijl van de kroonluchter. Neem gerust een kijkje in de webshop van Lampenhuis. Kies de perfecte vloerlamp en transformeer je kamer met gemak!