JanvanErp

Ben je net verhuisd naar jouw nieuwe woning in Zuid Nederland of wil je gewoon een nieuwe badkamer en ben je daarom op zoek naar badkamers Gemert? Dan ben je bij Jan Van Erp de grootste badkamer specialist van Zuid Nederland aan het juiste adres. 

Zeer veel verschillende soorten tegels 

badkamers gemert

Jan Van Erp heeft al meer dan 55 jaar ervaring in sanitair en badkamers. Zij zijn constant bezig met de nieuwe trends op het gebied van interieur. Hierdoor bieden zij ook de nieuwste soorten tegels en badkamers aan. Het bedrijf heeft ook een aantal showrooms waar je concepten van verschillen badkamers kunt vinden. Door deze concepten kun je direct de sfeer en het gevoel van de badkamer ervaren. In de showroom zal je geholpen worden door een van de deskundige vakmannen zodat je de juiste keuzes zult maken. het uitkiezen van enn badkamers is natuurlijk geen dagelijkse bezigheid. 

Een offerte op maat door een van de vakmannen 

Als klant kun je bij Jan Van Erp gebruik maken van een vrijblijvend advies gesprek. Tijdens dit gesprek zullen jouw vragen beantwoord worden en ontvang je uitgebreid advies. Na het gesprek wordt er een speciaal op maat gemaakte offerte opgesteld. Voor mooie badkamers Gemert ben je bij Jan Van Erp aan het juiste adres.