Toolnation

Het najaar is voor een tuinliefhebber niet de beste tijd van het jaar, bomen vallen uit en de bladeren vallen in je tuin. Het is logisch dat je de eenvoudigste manier zoekt om je tuin netjes te maken, want iedere dag de bladeren bij elkaar harken is ook niet de bedoeling. Door gebruik te maken van bladblazers maak je eenvoudig een hoopje bladeren die je later in een zak doet. Maak je gebruik van een wat luxer exemplaar dan is het zelfs mogelijk dat de bladeren worden opgezogen.

Elektrisch of op benzine

Bladblazers heb je in verschillende uitvoeringen, is je tuin niet zo groot dan kun je het prima af met een elektrische bladblazer. Dit model heeft ook meer vermogen dan een exemplaar met een accu, voordeel van een accu is wel dat je alle bewegingsvrijheid hebt en niet met een snoer rekening hoeft te houden. Wel moet je als je een model met een accu hebt een tweede accu hebben, halverwege een lege accu is niet ideaal voor je werkzaamheden.

Toolnation

Altijd veilig werken

Ga je werken met bladblazers dan is het aan te raden rekening te houden met de veiligheid, door de kracht van de blazer kun je ook andere dingen wegblazen. Houdt hier rekening mee als je in de tuin of op je terrein gaat werken, een veiligheidsbril is zeker aan te raden. Heb je een blazer die werkt op benzine, dan kan de motor ook erg heet worden tijdens het werken. Laat de blazer dus eerst afkoelen voordat je hem opbergt in de schuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *