Boekenkast

Meubels op maat maken, dat klinkt heel exclusief en daardoor duur maar in de praktijk valt dat best wel mee. Ons nieuwe huis heeft veel schuine wanden waardoor standaardkasten meestal niet goed passen. Zo zonde want de ruimte is er wel en bovendien kun je nooit genoeg bergruimte hebben. Een vriendin opperde de mogelijkheid om een kast op maat te laten maken. Op die manier wordt alle ruimte benut. Zo kwam ik terecht bij een meubelmaker.

Meubels op maat maken door een professionele meubelmaker

Meubels op maat makenSamen met hem besprak ik de mogelijkheden van meubels op maat maken voor ons huis. De afmetingen waren daarbij natuurlijk belangrijk maar ook onze smaak en stijl werd besproken. In maatwerk is namelijk heel veel mogelijk. Strak en modern of robuust en landelijk of juist klassiek of romantisch, het is allemaal mogelijk. Daarnaast kun je ook kiezen welke houtsoort je wilt gebruiken. Ook hierin is veel keuze. Denk bijvoorbeeld aan noten, kersen, teak, eiken of grenen. Op basis van dit gesprek werd een schets gemaakt en een daarbij behorende offerte.  Dit viel me reuze mee! Juist omdat het helemaal op maat is gemaakt en helemaal naar jouw wensen, heb je er ontzettend lang plezier van. Je raakt er niet snel op uitgekeken. Bovendien is de kwaliteit ook erg goed.

Afwijkende afmetingen of vorm

Maatwerk meubelsDe kast van de meubelmaker past precies en is helemaal zoals we hadden gehoopt. Het is echt ideaal wat de mogelijkheden zijn. Niet alleen voor kasten met afwijkende afmetingen maar ook voor bijvoorbeeld tafels in een niet zo standaard formaat of vorm. Eigenlijk is vrijwel alles mogelijk. Dus heb je een woonwens die afwijkt van de standaard uit de winkels? Of kun je gewoon niks vinden in jouw smaak of stijl? Bezoek dan zeker ook eens een meubelmaker om meubels op maat te maken. Je zult verrast zijn door de vele mogelijkheden.