Iedereen heeft andere wensen als het om hun interieur gaat. Net als de garderobe is dit de perfecte manier om jezelf te uiten en te laten zien wie je bent. Wanneer je dus toe bent aan een nieuwe eettafel, zal je hier wat tijd en moeite in moeten stoppen. Eettafels zijn daarnaast vaak ook groot en zwaar, je wilt dus niet iets in huis halen waar je niet helemaal tevreden over bent! Niemand heeft zin om meerdere malen per jaar een zware tafel sjouwen. Om de perfecte tafel te vinden, kan het een uitkomst zijn om die zelf te ontwerpen. Bij Mister Tafel kan je bijvoorbeeld zelf het tafelblad en onderstel kiezen en zo je eigen tafel creëren. 

Een excentrieke stijl?

Als je bijvoorbeeld van lekker gekke meubels houdt, kan het een zware zoektocht zijn om spullen te vinden die je in huis wilt halen. Waarschijnlijk komt het vaak neer op veel geluk hebben bij de kringloop. Maar heb je nou het geluk dat je een beetje een creatieve visie hebt? Dan zou je zelf je meubels kunnen ontwerpen! Tegenwoordig zijn er veel winkels waar je zelf de onderdelen van je meubels kunt mixen en matchen, helemaal naar jouw smaak. 

Industriële look

Fans van een meer industriële stijl hebben waarschijnlijk meer geluk met het vinden van meubels die in hun interieur passen. Deze stijl is tegenwoordig wat populairder aan het worden. Maar zelfs met een populaire stijl kun je unieke meubelstukken in huis halen! Maak je dus geen zorgen als de perfecte industriële eettafel kopen toch niet lukt op de meubelboulevard. Je kunt hem altijd nog zelf ontwerpen. 

Liever landelijke meubels

De landelijke stijl bevat vaak meer houten onderdelen. Vaak in combinatie met wit geeft dit een open en rustige uitstraling. Veel wit geeft ook de illusie dat je kamer wat groter lijkt dan dat hij daadwerkelijk is. Dit kan zeker een goede keuze zijn als je maar een beperkt aantal vierkante meters tot je beschikking hebt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *