Deurluifels

Heb je ook het idee als je bij de voordeur staat dat je iets mist? Door het plaatsen van deurluifels heb je wel het complete afgewerkte plaatje bij de voordeur. Je staat droog, het beschermd de voordeur en het staat gewoon mooi. Diverse mogelijkheden met verlichting om ook aan de veiligheid te denken, denk er eens over na om bijvoorbeeld led verlichting rondom in te bouwen. Zo maak je de ingang van je woning echt luxe en schitterend afgewerkt in stijl.

Deurluifels

Model in vele varianten

Je bent niet echt gebonden aan een model als je op zoek bent naar een luifel. Deurluifels zijn in vele soorten en varianten in het assortiment aanwezig van luifel.com. Of je nu van een moderne uitvoering houdt met glas en roestvrij staal, of een wat meer traditioneel model gebogen in een andere kleur. De keus is helemaal aan jezelf en de woning waar de luifel aan de gevel moet komen te hangen. Met de ophanging heb je ook de keus, of vrijhangend of een mooi zichtbare ophanging.

Deurluifels

Budget deurluifel

Deurluifels zijn er voor ieder budget, of je nu veel geld te besteden hebt of je wilt een luifel maar het moet van een bepaald budget. Bij luifel.com heb je ook voor een minder budget schitterende luifels voor de voordeur. De budget luifels zijn vervaardigd van polycarbonaat, dit materiaal heb je ook in transparant of een bepaalde kleur. De dragers die de luifel dragen zijn meestal van staal wat door een poedercoating is behandeld.