Saunabouw wat voor jou thuis?

een sauna op maat

Regelmatig maak ik wel eens gebruik van een sauna, ik vind het heerlijk. Mijn dagelijkse leven is vrij druk, ik ben altijd wel in de weer en heb daardoor vaak niet genoeg tijd voor mezelf. Maar wanneer ik eindelijk eens tijd voor mezelf heb vind ik het heerlijk om even de sauna te bezoeken. Zo kan ik namelijk tot rust komen en even helemaal ontspannen. Ik kan mijn dagelijkse bezigheden tijdens de sauna even helemaal vergeten en ook hoef ik even niet te denken aan alles wat ik nog moet doen. Maar voor mij zit er wel een nadeel aan het bezoeken van een sauna, ik moet namelijk mijn huis uit. Het lijkt misschien niet zo’n groot probleem, even je huis uit om naar de sauna te gaan, maar omdat ik het erg druk heb is het voor mij toch niet helemaal handig. Daarom heb ik voor saunabouw in mijn eigen huis gekozen. 

mooie sauna in huis

Een sauna op maat

Toen de keuze was gemaakt om een sauna in ons huis te nemen, wisten we er eigenlijk nog niet heel veel over. Zo wist ik niet wat de mogelijkheden nu eigenlijk waren en of er eigenlijk wel veel mogelijkheden zouden zijn. Gelukkig kwam ik toen de website van Bodyfit tegen. Het aanbod van de sauna’s had ik al snel bekeken en ik was meteen enthousiast geworden. Kort daarna had ik contact met Bodyfit opgezocht en niet lang daarna konden we bespreken welke wensen ik voor de sauna had. Ook bleek er voor het plaatsen van een sauna in mijn huis zo veel mogelijk te zijn. Bodyfit heeft me heel goed en persoonlijk advies gegeven, zo vertelden ze wat ik beter wel of beter niet kon doen. Ook hebben ze een hele mooie ontwerptekening gemaakt voor de sauna. Zodra ik akkoord had gegeven voor het ontwerp kon het echte werk beginnen en werd de sauna in elkaar gezet. Nu de sauna helemaal af is kan ik elke keer weer genieten van mijn eigen sauna, zonder dat ik mijn huis nog uit hoef. Saunabouw had ik veel eerder moeten doen!

maatwerk